Inschrijving Flavourland 2013

Inschrijving Flavourland 2013

Lelystad, 9 juli 2013 / Centrum Amateurkunst Flevoland

Ook dit jaar is het weer tijd nieuwe ronde Flavourland.
Vanaf nu kan je weer inschrijven voor Flavourland 2013 om mogelijk als winnaar in de Melkweg te staan bij de landelijke Sena Performers POPnl Award.

Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden=deelnemen; d.w.z. de bandwedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band kan meedoen.
Een band is Flevolands als minimaal één van de bandleden in Flevoland woonachtig is. Deelname is kosteloos.

De voorrondes zijn op:
– zaterdag 2 november in Underground, Lelystad
– vrijdag 8 november in Podium De Meester, Almere
– zaterdag 9 november in De Klos, Emmeloord
De finale van Flavourland 2013 is op zaterdag 7 december in Podium De Meester, Almere.

Wat kan er gewonnen worden?
Prachtige (geld)prijzen, 1 track op de landelijke promo-cd “Alle 13 Goed” die verspreid wordt onder ruim 2.500 professionals tijdens komend EuroSonic/Noorderslag, dé trofee en heel veel eeuwige roem.

Én de winnaar van Flavourland plaatst zich automatisch voor de landelijke finale van de Sena Performers POPnl Award 2014 in de Melkweg Amsterdam.
Zo speelt daar op zaterdag 31 augustus as. namens Flevoland ‘The Benifit Thieves’, de winnaar van 2012, aangemoedigd door minimaal 50 Urkers: deze Award/prijs is namelijk inclusief het bijbehorende luxe busvervoer voor 50 fans naar de Melkweg- én terug. Zie ook: www.popnlaward.nl

Aanmelden kan tot 1 oktober as. door het inzenden van een deelnameformulier en een eventuele (niet verplichte, wél voor ons handige) demo. Het deelnameformulier met alle informatie is te vinden op: www.flavourland.nl, www.undergroundlelystad.nl, www.demeesteralmere.nl en www.de-klos.nl Flavourland is de bandwedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos.

De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale.
Voor meer informatie: mail boris@centrumamateurkunstflevoland.nl

Flavourland 2013 wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.