Flavourland 2015; inschrijven vanaf nu!

Flavourland 2015; inschrijven vanaf nu!

Flavourland 2015; inschrijven vanaf nu!

Flavourland 2015 is de wedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos. Mediapartner is het altijd actuele 3voor12/Flevoland.

De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publieks- en wildcardwinnaars én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale.

De inschrijving staat open voor Flavourland 2015 en daarmee dé gelegenheid om als winnaar in de Melkweg te eindigen bij de landelijke Sena Performers POPnl Award.

De voorrondes zijn op:

vrijdag 6 november Poppodium Underground, Lelystad

vrijdag 13 november Poppodium De Meester, Almere

zaterdag 7 of 14 november De Klos, Emmeloord

De finale van Flavourland 2015 wordt dit jaar in Lelystad gehouden en wel op zaterdag 12 december in Poppodium Underground.

Alle muziekstijlen zijn welkom!

Aanmelden=deelnemen, d.w.z. de bandwedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band & act kan meedoen.

Een band of act is Flevolands als minimaal één van de leden in Flevoland woonachtig is. Deelname is kosteloos.

Wat valt er te winnen?

Fabelachtige (geld)prijzen, dé grootst mogelijke trofee en alle roem die zich maar laat denken.

Én de winnaar van Flavourland plaatst zich automatisch voor de landelijke finale van de Sena Performers POPnl Award 2016 in poptempel Melkweg, Amsterdam.

Zo speelt daar op zaterdag 29 augustus as. namens Flevoland ‘Assorted Travellers’, de winnaar van 2014, aangemoedigd door minimaal 50 fans:

deze Award/prijs is namelijk ook nog eens inclusief het bijbehorende luxe busvervoer voor 50 fans naar de Melkweg- én terug.

Dit jaar vertrekt de bus vanuit Emmeloord en maakt stops in Lelystad én Almere, terug in omgekeerde volgorde; (bus)kaarten via Assorted Travellers.

Zie ook: www.popnlaward.nl

Aanmelden kan tot 1 oktober as. door het inzenden van een deelnameformulier en eventuele demo. Het deelnameformulier & alle informatie is te vinden op:

www.flavourland.nl & www.facebook.com/flavourlandmusic, www.undergroundlelystad.nl, www.demeesteralmere.nl, www.de-klos.nl en 3voor12/flevoland

Voor meer informatie: mail boris@centrumamateurkunstflevoland.nl

Flavourland 2015 wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.