THE TIGER LOVE MACHINE

Wanneer

23 februari 2019    
21:30

Waar

O.J.C. De Klos
Meldestraat 2A, Emmeloord, 8302 VB

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Zaterdag 23 februari:

THE TIGER LOVE MACHINE + SUPPORT ACT

Aanvang 21.30 uur

Entrée € 5.00

Zaterdag 26 februari speelt The Tiger Lovemachine in de Klos, met in het voorprogramma Jazzy en de Pattynama’s. De entree van deze avond bedraag €5,- en de deuren gaan open om 21.30.

 

The Tiger Lovemachine – bestaande uit Ido Stooter (zang & gitaar), Eggie Braakman (gitaar & zang), Rick Strik (drums) en Hans Otten (bas) – is een grunge band afkomstig uit Zwolle. Hun debuut EP Little Swimmer kwam uit in 2014 en werd goed ontvangen. In 2015 brachten zij twee singles uit, die inmiddels beide al meer dan 100.000 keer zijn beluisterd op Spotify. Vorig jaar mei werd het album Spree uitgebracht. The Tiger Lovemachine heeft onder andere drie keer in een goed gevuld Paradiso gespeeld en speelde samen met bands als Claw Boy Claw, Mozes and the Firstborn en traumahelikopter.

 

De in 2008 opgerichte Jazzy en de Pattynama’s zijn begonnen in Lelystad. De bandleden Guido Stoop, Wilmar Klein, Jeffrey Reijnen en Jazzy Pattynama maken stevige rockmuziek met rauwe riffs en catchy refreinen. Eerder wonnen zij de publieksprijs bij de bandwedstrijd Flavourland en stonden in de finale van Make More Music. In 2013 brachten zij een EP uit en in 2014 stonden zij in het voorprogramma van DeWolff.