Smash, Backland en Derailed Revolution

Smash, Backland en Derailed Revolution
04 maart 2017  20:30 Prijs volgt
Zaterdag 4 Maart: Bandavond met:
                Smash, Backland en Derailed Revolution.
                Deur open 20.30 uur / meer info volgt.

In samenwerking met het Muzisch Centrum organiseert De Klos zaterdag 4 maart een bandavond met leerlingen van het MC.Deze avond zullen 3 bands t.w. Smash, Backland en Derailed Revoiution het beste van zichzelf laten horen en laten zien.

De deur is open om 20.30 uur (eerste band begint om 21.00 uur) en de toegang is gratis.

Smash bestaat uit 5 jonge poldergasten in de leeftijd van 12 – 15 jaar. Ze zijn inmiddels 2 jaar actief en hebben bijvoorbeeld opgetreden tijdens het dorpsfeest van Nagele en ook wonnen ze in 2015 de Battle of Bands. Smash zingt covers van zeer diverse en uiteenlopende artiesten.

Backland is een Pop Rock band uit Emmeloord met veel creatief talent en een compleet eigen sound waarom ze bekend staan binnen en buiten de Noordoostpolder.

Momenteel zijn ze bezig met hun eerste album die ergens in de aankomende tijd moet verschijnen.

De band bestaat uit Nynke Dittmar-zang, Harmen Verheij-gitaar, Kaylee Meinders-bas, Guido Mulder-drums en Jelle Dittmar-Toetsen.

Derailed Revolution maakt stevige muziek met aan het roer een frontvrouw. De muziek kenmerkt zich door een groovende bas, strakke drums en een gitaar met scherpe solo’s. De zang onderscheidt zich door de pure, rauwe rocksound.

De band bestaat uit: Eline-zang, Vincent-gitaar, Do-drum en Peet-bas.

Geef een antwoord