Skallebieter en The Grey

Skallebieter en The Grey
Skallebieter en The Grey

Wanneer

18 januari 2020 - 19 januari 2020    
21:30

Waar

O.J.C. De Klos
Meldestraat 2A, Emmeloord, 8302 VB

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Genre: stonerrock & alternative metal

Zaterdag 18 januari is het weer een avond stevig Rocken in De Klos.
‘Skallebieter’ uit Urk en ‘The Grey’ uit Emmeloord zullen alles uit de kast halen om er een fantastische avond van te maken.

Als eerste band zal ‘ The Grey ‘ de avond openen. The Grey speelt Hardrock/rock, metal en stoner. Na jaren Death/ Trash metal spelen besloten de drummer Rico Ludmann en zanger Marcel Tjepkema een andere weg in te slaan. Vrij snel volgden gitarist Herman Verhoef en bassist Edwin Koldenhof. Als laatste was het zoeken naar een extra gitarist. Deze werd gevonden en als laatste voegde Haye Oldenburger zich bij de band. The Grey is inmiddels al een begrip in de metal scene en heeft al meerder optredens op hun naam staan.

Skallebieter uit Urk was de grote winnaar van Flavourland 2019. Ze mogen zich dan ook een heel jaar de beste band van Flevoland noemen. Op Urk zit meer talent want ook Flavourland 2018 werd gewonnen door de urker band ‘ Birdshaker’.

Skallebieter is een driekoppige stonerrock band. Het juryrapport van de finale flavourland vermelde dat Skallebieter in eerste instantie niet als origineel bestempeld kon worden maar het niveau waarop gespeeld werd en het enthousiasme, gecombineerd met het vakmanschap, zonder meer overtuigend was voor alle bezoekers. Naast de juryprijs won de band ook de publieksprijs.

De deur is open om 21.30 uur en er wordt entree geheven.