Roadcrew en Komatsu

Wanneer

24 september 2016    
21:30

Waar

O.J.C. De Klos
Meldestraat 2A, Emmeloord, 8302 VB

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Komatsu en Roadcrew in De Klos

Zaterdag 24 september treden de rock bands Komatsu uit Eindhoven en Roadcrew from Urk op in Poppodium De Klos te Emmeloord.
De deuren zijn open om 21.30 uur en er wordt entree geheven.

Komatsu is een super massive rock band uit Eindhoven.
Hun muziek is een mix van Sludge, stoner rock en metal.
Komatsu staat bekend om hun strakke live performance.
De bandleden die hun sporen ruimschoots in de muziek scene hadden verdient vonden elkaar op muzikaal gebied begin 2010.
In 2011 kwam hun eerste EP uit en sindsdien zijn ze steeds meer gegroeid.
Als support-act van verschillende internationaal bekende bands zoals: Truckfighters (SWE), Lonely Kamel (NO) en uit de USA: Karma to Burn, The Sword, Red Fang, Clutch, High on Fire timmeren ze al flink aan de weg.
Komatsu bestaat uit:Martijn Mansvelders, Joris Lindner, Mo Truijens en Mathijs Bodt.

Roadcrew maakt muziek met uit het leven gegrepen teksten, een sound die je pakt en een melodie die je dagen bij blijft. De muziek heeft een volle unieke sound door de samenwerking tussen de bas, drums en de drie gitaristen. Nadat Roadcrew de single Mary Jane uitbracht begin 2014 hebben ze de titelsong mogen maken voor de film ‘ De Bende van Urk’ hebben ze de prijs ‘beste band van Flevoland’(2013/14) gewonnen en talloze optredens gegeven door het land waaronder een optreden in het voorprogramma van Di-rect!
Roadcrew bestaat uit: Gertjan Koster (zang , gitaar), Gerard Bruggeman (Bass, zang) , Pieter Brouwer (Gitaar, zang ) , Cees Mulder (Gitaar) en Fokke van den Berg (Drums).

Live staat Roadcrew bekend om zijn actieve. Ingrijpende, intensieve shows! Een act vol met harde rock, rauwe rand en verbazingwekkende nummers.

Geef een antwoord