ROADCREW EN GREYHOUND BASTARDS

ROADCREW EN GREYHOUND BASTARDS
30 januari 2016  21:30 €5

De Greyhound Bastards bestaande uit een stel doerakken uit Almere begonnen in 2011 met kickass te wezen. De GB’s vermijd covers en maken nummers beinvloed door de grunge en stoner rock muziek uit de jaren 90 waar zij stinkende, rokerige, spacende en ruige rock van maken.

Greyhound Bastards bestaat uit: Paul Duck (Front blerder), Tako van den Tweel (6- snarige gitaar)

Dennis Reinink (4-snarige gitaar) en Gijs van der Meulen (trommelaar).

Na Greyhound Bastards is het de beurt aan de Urker band Roadcrew.

Roadcrew maakt muziek met uit het leven gegrepen teksten, een sound die je pakt en een melodie die je dagen bij blijft. De muziek heeft een volle unieke sound door de samenwerking tussen de bas, drums en de drie gitaristen. Nadat Roadcrew de single Mary Jane uitbracht begin 2014 hebben ze de titelsong mogen maken voor de film ‘ De Bende van Urk’ hebben ze de prijs ‘beste band van Flevoland’(2013/14) gewonnen en talloze optredens gegeven door het land waaronder een optreden in het voorprogramma van Di-rect!

Zaterdag 28 november presenteerde de band de release van hun debuutalbum ‘Snake in the Dirt’.

Roadcrew bestaat uit: Gertjan Koster (zang , gitaar), Gerard Bruggeman (Bass, zang) , Pieter Brouwer (Gitaar, zang ) , Cees Mulder (Gitaar)  en Fokke van den Berg (Drums).

Live staat Roadcrew bekend om zijn actieve. Ingrijpende, intensieve shows! Een act vol met harde rock, rauwe rand en verbazingwekkende nummers.

De deuren zijn open om 21.30 uur en er wordt entree geheven.

Geef een antwoord