ORCHESTRA OF LOVE

Wanneer

16 maart 2019    
21:30

Waar

O.J.C. De Klos
Meldestraat 2A, Emmeloord, 8302 VB

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Zaterdag 16 maart:

‘ORCHESTRA OF LOVE’

Aanvang 21.30 uur

 

Zaterdag 16 maart speelt het rock-‘n’-roll trio ‘The Legendary Orchestra of Love’ in De Klos te Emmeloord.

 

‘The Legendary Orchestra of Love’ is een vat vol tegenstrijdigheden. Het rock-‘n’-roll trio speelt vrolijke, dansbare gitaarmuziek. De liedjes vertellen absurde maar vermakelijke verhalen.

De mannen zijn een lust voor het oog, bezitten een aantrekkelijke humor en ook aan showmanschap ontbreekt het de drie heren niet. Vanuit hun thuisstad Rotterdam broeden ze op hun plannen om de wereld te veroveren met hun grenzeloze charmes.

 

Het driemansorkest is opgericht in 2016 en bestaat uit Dikke Mike op Bas, Vlugge Japie op gitaar en Sluwe Sjaak op drums. Het drietal vierde in november 2017 de release van hun eerste single, Haunted Bookshop, met een tour langs Rotterdamse boekwinkels.

In maart 2018 kwam de eerste EP ‘Holy Smokes’uit, “een lekkere rockplaat die smaakt naar meer”.

De muzikale inspiratie haalt de band uit The Blues Brothers, Primus, The Who, Tom Waits en Frank Zappa. Met simpele basis van bas, gitaar en drums weet het drietal van eenvoud een kunstvorm te maken. Hoewel de band zelf claimt verfrissend vrolijke rock-‘n-‘roll te spelen, zou je de stijl ook kunnen labelen als indie rock, garage rock en specifiek zelfs post-punk revival.

 

De deuren gaan open om 21.30 en de entrée is geheel gratis.

Om  een echte rock-‘n’-roll sfeer te creëren zullen er deze avond speciaal bieren geschonken worden.