Muzisch Centrum

Muzisch Centrum
19 maart 2016  20:30 GRATIS

Zaterdag 19 maart zullen maar liefst 3 talentvolle bands uit de Emmeloord en omstreken hun nieuwe single presenteren in De Klos.

Dit zijn de Pop/ Rock band ‘Backland’, de Hardrock band ‘Derailed Revolution en de alternatieve rockband ‘Between May and April’.

De band Backland zal als eerste een set spelen en hun nieuwe single presenteren met de titel

‘Taking it Down’.

De dame en heren van Backland hebben al op verscheidene podia gestaan waaronder :  Popnight, Nacht van Oranje en in theater het Voorhuys.

Met het genre Rock, Pop, Indie Rock hebben ze een mengsel van covers en eigen nummers die samen zorgen voor een prima sound.

Backland bestaat uit: Jelle, Nynke, Guido, Olivier, Harmen en Laurens.

De band die volgt is Derailed Revolution.  Derailed Revolution is een hard rock band welke is opgericht in 2011. De band bestaat uit Eline : zang , Vincent : Gitaar, Dominic: drums , Peter: Bass en Olivier Eijpe op gitaar.

Ze omschrijven zichzelf als een enthousiaste en veelzijdige band in een ruig genre.

Inspiratie halen ze o.a. uit bands als: Flyleaf, Muse, Linkin Park, Seether en Volbeat..

Hekkesluiter van de avond is ‘Between May and April’.

Between May and April is een alternatieve rockband en staat voor grootse, melodische en energieke tracks. De band schrijft eigen nummers die bestaan uit alternatieve nummers met veel emotie en een groots, meeslepend, origineel geluid. De kracht van de band ligt in de bereikbaarheid en meeslependheid van de muziek, terwijl het toch origineel en alternatief blijft.

Na wat wisselingen in de band bestaat Between May and April momenteel uit een vijftal muzikanten die vol energie en motivatie hun dromen waar maken.

Ze zullen tijdens hun optreden oud en nieuw werk laten horen waaronder hun nieuwe single

‘The Void’.

De deuren gaan open om 20.30 uur en de eerste band start om 21.00 uur.

De entree is gratis.

Geef een antwoord