Kunstbende Flevoland 2015

Kunstbende Flevoland 2015
07 november 2015  19:45 €2

Op 7 November 2015 organiseren Corrosia Stad en Centrum Amateurkunst Flevoland een cultureel event in de Klos in Emmeloord. Winnaars van de voorronde Kunstbende Flevoland 2015 laten hier hun talent nog één keer zien.

Kunstbende is een wedstrijd, maar is er vooral om jongeren verder te helpen met hun talent. Alle jongeren tussen de 13 en 18 jaar kunnen zich opgeven om mee te doen. Er zijn acht categorieën; DANS, DJ, EXPO, FASHION, FILM, MUZIEK, TAAL en THEATER. Op de voorronde strijden jongeren uit dezelfde categorie tegen elkaar, om de beste van Flevoland te worden. De finalisten vertegenwoordigen Flevoland vervolgens in de finale van Kunstbende 2016! Daarbij winnen ze mooie prijzen die een opstap kunnen zijn in hun culturele carrière. Zo is deel van de hoofdprijs een plek op een podium bij een groots evenement! Dit is bijvoorbeeld voor de categorie DJ; Mysteryland of Theater; Oerol!

Op zaterdagavond in de Klos krijg je een aantal winnaars uit verschillende categorieën te zien. Zo zal de winnaar muziek 2015 komen optreden. Zij zijn een ska-band genaamd ‘the Fabulous French’ die binnenkort in het voorprogramma van Mark Foggo staan in poppodium de Underground. Maar ook Emmeloords eigen singer-songwriter Emmy van Boven komt op deze avond een optreden verzorgen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Kunstbende jou kan bieden? Of hou je gewoon van cultureel talent? Kom dan op 7 november naar de Klos. We vertellen je daar graag meer over het traject, de workshop dag, de prijzen en je kan gelijk de concurrentie van afgelopen jaar komen bekijken!

Praktische informatie:
Wanneer: 7 November 2015
Deuren open: 19.45
Start eerste optreden: 20:00
Entreekosten: € 2,-
Locatie: De Klos; Meldestraat 2-A, 8302 VB, Emmeloord

Geef een antwoord