Afgelast: Joint String Friends

14 maart 2020 - 15 maart 2020  19:30

Let op! Dit evenement is afgelast. Dit op basis van het gegeven advies van het RIVM.

Genre: Folk and Worldmusic
Thema: Ierse avond

Zaterdag 14 maart organiseert De Klos een Iers feestje met de multi- instrumentale band “joint String Friends. De deur is open om 21.30 uur en er wordt entree geheven.

17 maart is het St’Patrick’s Day in Ierland en De Klos viert dit feestje alvast op 14 maart met een band bestaande uit 3 zeer ervaren muzikanten uit Leeuwarden die van ieder concert een feestje maken. De 3 bevriende multi-instrumentalisten van verschillende generaties brengen een breed palet aan muzikale stijlen, met nadruk op Keltische folk. Gevoelige ballads, robuuste folksongs, swingende jigs en reels plus oost-europese (dans)muziek, het prijkt allemaal op het muzikale JSF-menu. De Friends die allemaal meerdere instrumenten bespelen maken ook uitstapjes naar americana en akoestische popmuziek. Kortom, wereldmuziek in al zijn diversiteit.

De formatie JSF, die in 2008 werd opgericht bestaat uit Menno Schilstra (zang, gitaar, bas, cajon, mondharmonica, whistles), Sebastian Meijer (viool, altviool, zang, percussie) en Sicko Hoogterp (gitaar, DADGAD-gitaar, mandoline, bas, spoons, zang). In mei 2019 zag hun eerste cd getiteld ‘Down bij the Banks of the Ocean’ het levenslicht. Het album werd lovend ontvangen en de release leidde direct tot veel nieuwe aanvragen voor optredens.

Inmiddels heeft de band een geduchte livereputatie opgebouwd. Enerzijds weten Joint String Friends te ontroeren met hun breekbare luisterliedjes maar aan de andere kant is het feest!!- pompend , stampend en dampend – nooit ver weg. Waar de band ook speelt, van kroeg tot kerkje of van theater tot festival, JSF bezorgt het publiek gegarandeerd een mooie herinnering.

O.J.C. De KlosO.J.C. De Klos
Meldestraat 2A
8302 VB Emmeloord
Tel: (0527) 69 70 71
Email: info@de-klos.nl

De Klos is open!

De Klos is sowieso gesloten t/m 1 januari. Wij raden aan na deze datum nogmaals onze site te controleren voor eventuele updates.

Nieuwsbrief

Het is mogelijk om u aan te melden voor de nieuwsbrief van De Klos.
Klik hier om u aan te melden.