Geoff Berner

15 oktober 2016  19:30 €6

Singer / songwriter / accordeonist / schrijver Geoff Berner’s muziek combineert klezmer (voor de niet-ingewijden, de volksmuziek van Oost-Europese joden), punk, politieke satire, en Balkan dans ritmes.  Hij schrijft scherpe, geletterd nummers die je wilt huilen, lachen, slijpen uw tanden, of te schoppen uit het raam – vaak allemaal op hetzelfde moment.  Veel beroemde mensen hebben zijn composities gedekt.  Zoek het op.

“We gaan Bremen To Be Musicians ‘is zijn eerste originele album in vier jaar.  Hij zegt dat het “bedoeld om krachtige juichende-up medicijnen die je niet hoeft om je hersenen uit te schakelen voor zijn.”

Berner heeft een ernstige cultus volgende in heel Noord-Amerika en Europa door het verkennen van meedogenloos door duizenden bars, cafés en festivals gebouwd.  Met zijn vreemd dwingende aanwezigheid podium, hij heeft een vreemd vermogen om plezier chaos te creëren.  Hij beschrijft zijn typische leden van het publiek als “vreemd, schoolse mensen die graag drinken.  Er is een verrassend aantal natuurkundigen. ”

Aanvang 21.30 uur / €6

Geef een reactie

O.J.C. De KlosO.J.C. De Klos
Meldestraat 2A
8302 VB Emmeloord
Tel: (0527) 69 70 71
Email: info@de-klos.nl

De Klos is open!

De Klos is sowieso gesloten t/m 1 januari. Wij raden aan na deze datum nogmaals onze site te controleren voor eventuele updates.

Nieuwsbrief

Het is mogelijk om u aan te melden voor de nieuwsbrief van De Klos.
Klik hier om u aan te melden.