Geenitalie + Fucking Virgins

04 oktober 2014  19:30 € 2,5

Geenitalie
Aan malt bier en scheren doen deze heren niet. Wel maken ze strakke punk muziek hoe het bedoeld is. Met een sterke dosis humor zing je de aanstekelijke teksten zo mee. Een lust voor het oor EN oog, want ze zijn namelijk ook niet vies van een verkleedpartijtje. Verassend, inspirerend en zeker fascinerend. Zij maken van iedere gelegenheid een feestje. Of een chaos.

Fucking Virgins
Keiharde Rock ’n Roll uit de Zaanstreek

De in het jaar 89 van de vorige eeuw opgerichte Fucking Virgins, hebben anders dan de naam doet ermoeden niets maar dan ook niets met copulerende maagden te maken. De naam was en is een erbastering van “Fuck Virgin” de platen maatschappij die van ‘indie’ label naar ‘megabucks’ label uitgroeide.

De band richtte zich in het begin vooral op het leren spelen van NL talige covers, dit werd later aangevuld met eigen werk. Tegenwoordig bestaat een set van de Virgins voor 85% procent uit eigen werk maar worden de overs zeker niet geschuwd.

Geef een reactie

O.J.C. De KlosO.J.C. De Klos
Meldestraat 2A
8302 VB Emmeloord
Tel: (0527) 69 70 71
Email: info@de-klos.nl

De Klos is open!

De Klos is sowieso gesloten t/m 1 januari. Wij raden aan na deze datum nogmaals onze site te controleren voor eventuele updates.

Nieuwsbrief

Het is mogelijk om u aan te melden voor de nieuwsbrief van De Klos.
Klik hier om u aan te melden.