FLAVOURLAND

FLAVOURLAND
FLAVOURLAND

Wanneer

24 november 2018    
20:30

Waar

O.J.C. De Klos
Meldestraat 2A, Emmeloord, 8302 VB

Evenement type

Kaart wordt geladen...
deur open 20.30 uur
eerste band start 21.00 uur
Entree € 5,00

 

Dit jaar doen er 22 bands mee aan Popprijs Flavourland 2018.

Zaterdag 24 november zullen 6 deelnemende bands strijden voor de eerste plaats in Poppodium De Klos te Emmeloord.

De deur is open om 20.30 uur en de eerste act begint om 21.00 uur.

 

Centrum Amateurkunst Flevoland organiseert in samenwerking met poppodia Corneel en Lelystad, De meester in Almere en De Klos in Emmeloord de Flevolandse popprijs Flavourland 2018. De drie voorrondes vinden in november en december plaats en de finale staat op 15 december as in Almere gepland.

 

Per voorronde gaat minimaal een vakjuryprijswinnaar direct door naar de finale. Pas aan het einde van de laatste voorronde is duidelijk welke twee extra bands of acts de meeste stemmen van het publiek hebben gekregen om daarmee finalist te worden.

Flavourland wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Olmoen Yorgos .

 

Aan de voorronde in De Klos doen de volgende bands mee t.w.: Birdshaker uit Urk,
The Grey uit Emmeloord, Falcon T en The Pool of Tears uit Almere, Barney en de Flintstones en De Bromkatten uit Lelystad.

 

De winnaar wint niet alleen geldprijzen, optredens en minimaal 1 jaar roem maar plaatst zich ook automatisch voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland 2019.

 

Flavourland 2018 is een wedstrijd voor alle Bands en Acts uit de Provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland) i.s.m. Corneel, De Meester en De Klos . Flavourland wordt ondersteund door de Provincie Flevoland.