BANDAVOND CultuurBedrijf

Wanneer

11 mei 2019    
21:00 - 22:45

Waar

O.J.C. De Klos
Meldestraat 2A, Emmeloord, 8302 VB

Evenement type

Kaart wordt geladen...
BANDAVOND CultuurBedrijf met:
Nation of 5
Backland
Between May and April
Frame unplugged.
Deur open  21.00 / sluiting 12.00 uur
Gratis entree

4 lokale bands treden op in Poppodium De Klos

Zaterdag 11 mei  zullen Nation of Five, Backland, Between May and April en Frame Unplugged optreden in De Klos.  De bands hebben allen een link  met het Cultuurbedrijf en Piet Hein Appelo (gitaardocent en bandcoach bij het CB) .

Nation of Five is een coverband bestaande uit vier leden. Genre: uptempo pop & rock muziek. Ze waren de winnaars van de laatste Battle of the Bands van het Cultuurbedrijf.

Backland is een Electropop band uit Emmeloord met en unieke sound (aldus 3voor12 Flevoland).

De band heeft al op meerdere podia gestaan waaronder Hedon, Theater het Voorhuys, Underground, De Klos, Noppop en nog meer.

Hun eerste album ‘Buried Feelings’ is in het najaar van 2017 gereleased en heeft inmiddels al tienduizend streams gegenereerd op Spotify.

Frame is een band uit Emmeloord en Urk en speelt voornamelijk Bluesrock. Momenteel werkt de band hard aan hun nieuwe single ‘Fire On The Road’ die binnenkort wordt uitgebracht. Frame bestaat uit Gerben (mondharmonica en bas), David (gitaar), Harmen (gitaar), Leon (drums), en Joel (zang).

‘Between May and April’ is inmiddels al een begrip in de polder. De band staat voor grootse, meeslepende tracks en energieke rocknummers.

De band is ontstaan uit de restanten van verschillende Flevolandse bands t.w. Riot Van, Catalyze, Smalltown Heroes die hun krachten bundelen en met elkaar vette nummers maken.

De band bestaat uit: Bas Altenburg op bas, Jeroen Drop –Piano en synthesizer, Marten Ras –gitaar en zang en Meindert Ras op Drums.

Laat je emotioneren door Between May and April.

De deur is open om 20.30 uur en de eerste band start om 21.00 we sluiten om 00.00 uur.

De entree is gratis.