AN EVENING WITH KNIVES & EPIFYSE

29 september 2018  19:30 €5
Zaterdag 29 september:
AN EVENING WITH KNIVES
& EPIFYSE
‘Grunge/ Metal’
Deur open 21.30 uur
Entree €5.-

Messcherpe avond in De Klos:

Zaterdag 29 september zal de band An Evening With Knives in de Klos spelen. Zij zullen deze avond support krijgen van Epifyse. De zaal gaat open om 21.30 en de entree bedraagt €5,-. Wie voor 22.00 binnen is, ontvang een gratis consumptie.

De Eindhovense band An Evening With Knives bestaat uit Marco Gelissen (gitaar en zang), Ivo Jonkers (drums) en Peer van Grunsven (bas en zang). De hypnotiserende en imposante muur van geluid die zij voortbrengen is een mix tussen genres als post-metal, psychedelische rock en doom metal. Hun muziek is zeer gelaagd en energiek, afgewisseld met onverwachte wendingen. Als de muur van geluid afzakt tot een zee van rust, houden zij het duister en boeiend. 

Sinds de release van hun debut EP in de zomer van 2015 heeft het drietal een grote indruk achtergelaten door het podium te delen met acts als Corrosion Of Conformity, Truckfighters, Elder en Steak no.8. Hun eerste album, genaamd ‘Serrated’, is op 26 januari 2018 uitgekomen en werd snel opgevolgd door hun EP ‘Fade Out’ 

Epifyse is afkomstig uit Zwolle en brengt een combinatie tussen grunge en metal. De band wordt bezet door Stefan (gitaar), Marten (gitaar en zang), Quincy (zang), Kristian (bas) en Wouter (drums). De band is opgericht in 2016 en heeft sindsdien een demo met drie nummers uitgebracht en op verscheidene plaatsen opgetreden, waaronder een optreden in Hedon met de uit Emmeloord afkomstige band Between May and April.

O.J.C. De KlosO.J.C. De Klos
Meldestraat 2A
8302 VB Emmeloord
Tel: (0527) 69 70 71
Email: info@de-klos.nl

De Klos is open!

We zijn weer open! Elke woensdag en vrijdag middag van 3 tot 6 uur en vrijdag van half 9 tot 00.00 uur.

Nieuwsbrief

Het is mogelijk om u aan te melden voor de nieuwsbrief van De Klos.
Klik hier om u aan te melden.